Kerst bij Emilia-Bunzlauceramika

Hoewel de feestelijke kerstdagen nog in de verte liggen, wordt de opwinding van het seizoen al voelbaar met de vroege lancering van de nieuwe kerstcollectie van Emilia-BunzlauCeramika. De betoverende pracht van Pools aardewerk komt tot leven in deze collectie, waar vakmanschap en verfijning samenkomen om een warme en feestelijke sfeer te creëren.

Heb je deze datums al opgeslagen in je agenda? Ik zie u graag!

Op onze nieuwsbrief abonneren!

Wil je ook op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, nieuwe artikelen en aanbiedingen? Schrijf je dan gelijk in voor onze nieuwsbrief!

Duurzaam

Kies voor duurzaamheid in de webshop van Emilia Styling & Advies en draag bij aan een groenere toekomst. Wij bieden milieuvriendelijke producten en verpakkingen aan om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren.

Handgestempeld

Ons hand gestempelde Bunzlau servies is een unieke toevoeging aan elke tafel en een ware eyecatcher. Elk stuk is met de hand gestempeld door lokale ambachtslieden in Polen, waardoor elk item zijn eigen unieke uitstraling heeft.

Bezorging

Bestel ons hand gestempelde Bunzlau servies en geniet van snelle, goedkope en duurzame bezorging rechtstreeks bij jou thuis. Laat je servies veilig, snel en milieubewust leveren.

Wist je dat je geen verzend kosten betaalt op bestellingen boven de 80 euro (binnen Nederland)? En dat je bestelling dezelfde dag verzonden wordt?

Wist je dat wij ook producten van Ha-Ra verkopen?

Ha-Ra is een merk dat gespecialiseerd is in milieuvriendelijke schoonmaakproducten en -systemen. Het bedrijf werd opgericht in Duitsland in 1970 en staat bekend om zijn innovatieve benadering van schoonmaken. Ha-Ra-producten worden gemaakt met behulp van geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen om optimale reinigingsresultaten te bieden.

Mokken/

Mokken

47 producten
Borden/

Borden

44 producten
Schalen/

Schalen

105 producten
Potten

Potten en kannen

30 producten
Kommen/

Kommen

15 producten
Botervloot/

Botervloot

6 producten
Suiker

Suiker en melk

10 producten
Vazen/

Vazen

5 producten
Miniatuur/

Miniatuur

3 producten
Unikat/

Unikat

43 producten
Pasen/

Pasen

1 producten
Kerst/

Kerst

33 producten
Diverse/

Diverse

28 producten

De showroom bezoeken?

Onze showroom biedt een uitgebreide selectie van handgestempeld Bunzlau servies in diverse patronen en kleuren, gepresenteerd in een inspirerende omgeving. Kom langs en ervaar het servies van dichtbij, voel de kwaliteit en laat je inspireren voor jouw tafeldecoratie.

Afspraak maken

Een kijkje nemen op de markt?

Ontdek het handgestempelde Bunzlau servies op onze marktkraam, waar we een selectie van de mooiste patronen en kleuren presenteren. Kom langs en verwen jezelf of een ander met ons prachtige duurzame servies.

Evenementen

Nieuwsbrief

Wees als eerst op de hoogte van de laatste nieuwetjes, nieuwe artikelen en aanbiedingen!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Neem contact op

Heb je vragen? Neem gerust contact met mij op.

Adres gegevens

Kolenbergstraat 79

1695CC Blokker

Contact gegevens

Agnieszka Ceglarek

+31 6 45288761

info@emilia-bunzlauceramika.nl

Neem contact op